ZA NE POVJEROVATI

VIDEO: Mačka je pronašla najluđe mjesto u kući i pretvorila ga u svoj krevet

Ne treba ni reći da obitelj te čupavice baš i nije oduševljena njenim odabirom lokacije za odmor

Ilustracija

 Grigory Pil/Alamy/Alamy/Profimedia

Mačke vole spavati na neobičnim mjestima, gdje se osjećaju sigurno i zaštićeno. Preferiraju i da je to mjesto, ako je ikako moguće, na povišenom, tako da mogu kontrolirati svijet oko sebe i spasiti se u slučaju opasnosti. No, mačka koja spava u lusteru ne zvuči kao nešto uobičajeno. Zapravo, od svih mjesta za koje smo čuli da ovi čupavci koriste za odmor, ovo je zaista posebno.

Ne treba ni reći da obitelj te mačke nije oduševljena njenim odabirom lokacije za odmor. Nije poznato niti kako je točno došlo do toga da baš to mjesto odabere. Poznavajući mačke, možemo zaključili da je najprije promatrala luster i otvor, a onda samo pokušala skočiti. Vjerojatno je trebalo nekoliko pokušaja prije nego je pronašla savršeno mjesto s kojeg može odskočiti. Onda joj se svidjelo i odlučila je da je to - to.

Uopće ne želimo pomisliti kakav su napad panike imali njeni ljudi kada su je prvi put tražili, a ona mirno spavala u lusteru. Jasno je da će svi pretražiti ormare, krevete i ladice, no sasvim sigurno im nije palo na pamet da pogledaju - gore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:50