OTPOR

VIDEO: Medvjed uskočio i nastambu svinja očekujući lak obrok, no one su ga - napale!

Nevjerojatna snimka iznenadila je vlasnicu dviju svinja, Mary i Hamleta, koji su se hrabro izborili za svoje živote

Ilustracija

 Lourens Smak/Alamy/Profimedia

Kad je smeđi medvjed uskočio u nastambu dviju svinja, očekivao je lagan obrok. No, nije znao da ulazi upravo osinje gnijezdo i da će mu te dvije svinje, Mary i Hamlet, uzvratiti.

No, dogodilo se upravo to. Svinje ne samo da su mu dale do znanja da nisu raspoložene biti njegov obrok, nego su se zaletjele u njega nekoliko puta, kako bi se ta poruka upila. Medvjed je na kraju shvatio da je bolje da ode kako je i došao, pa se prebacio preko ograde. Potom je još neko vrijeme hodao oko nastambe, promatrajući svinje, ali se nije usudio ponovno im se približiti.

Njihova vlasnica Rebecca Shaw za CNN je rekla kako je crna svinja, Hamlet, zapravo vrlo bojažljiva. Situacija je morala biti jako ozbiljna kad je on skupio dovoljno hrabrosti da izjuri van i nasrne na medvjeda.

- Još uvijek sam u šoku, ali sam jako ponosna na svog malog momčića, koji je tako postavio. Zapravo, jako sam ponosna na oboje. Oni su moja terapija i silno ih volim - rekla je Rebecca, koja je za incident saznala tek kasnije, kada je pregledala snimke kamere.

Primijetila je, naime, da su njene udomljene svinje, koje su joj kućni ljubimci, pomalo uznemirene. Odlučila je istražiti što se dogodilo i šokirala se videći kako im je medvjed uskočio u nastambu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:14