KOJA SREĆA

Video: Nakon puna 74 dana, mačak se vratio doma... Pogledajte reakciju njegove vlasnice!

Dirljiv prizor snimila je nadzorna kamera, na kojoj se vidi trenutak kada žena čuje poznato mijaukanje

Ilustracija

 Anastasia Anessir/Panthermedia/Profimedia

Svi kojima je ljubimac nestao znaju da je to užasan osjećaj. Ne znati gdje je, kako mu je, je li uopće živ... Mnogi vlasnici kažu kako im je trenutak kada se odlutala životinjica vratila doma nakon nekoliko dana, ili mjeseci, izbivanja, bio jedan od najsretnijih trenutaka u životu.

Jedan bračni par iz Velike Britanije može ispričati puno o 74 dana straha i neizvjesnosti, koje im je priuštio njihov mačak Roddy. Njihov ponovni susret snimila je nadzorna kamera. Vlasnica je, naime, izašla iz kuće i čula poznato mijaukanje. Pogledala je i imala što vidjeti: njihov mali skitnica se vratio doma, donosi BBC.

- Bio je to 13. listopada, noć kad se nije vratio doma. Dan za danom sam se molila da se vrati. Kad se to dogodilo bila sam tako sretna. Ma, ne mogu to ni opisati... Bila sam šokirana i van sebe od sreće. Na snimkama se, na kraju krajeva, vidi kako ga grlim i plačem, a pritom mu šapćem da nikada više ne smije tako pobjeći - rekla je Amanda, vlasnica mačka koji je nakon ove avanture dobio posebnu ogrlicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:28