KAKVA NAVIKA!

Video: Ova kujica svakoga jutra radi istu stvar kada vidi svoju vlasnicu

To je već poznata stvar, pa se žena pobrine samo da uključi kameru kako bi ovjekovječila još jedan početak dana
 TikTok screenshot

Kad su puni energije, psi i mačke imaju takozvane zoomiese. To znači da jure lijevo-desno, bez ikakvog plana, razloga i cilja. Jednostavno trče i uživaju u tim trenucima, opijeni srećom. Među tom ekipom je i kujica Sapphie, a razlika između nje i ostalih je što nju prate tisuće ljudi na TikToku.

Ona ima zoomiese svakoga jutra i to je, sudeći po onome što njena vlasnica Sheena kaže, već postalo uobičajeno. Svakog jutra ona juri iz jedne sobe u drugu, posve raspamećena od sreće što vidi svoju Sheenu. Iako nije da provode dane razdvojene, svaki novi susret kujicu oduševi. Tako je to sa psima: vlasnika nema pet minuta, sati ili dana - svejedno su jednako oduševljeni.

Video je privukao veliku pozornost na TikToku, gdje je prikupio 3,7 milijuna likeova. Mnogi su komentirali kako se i njihovi psi jednako ponašaju, premda baš ne svakoga jutra i svaki put kad ih vide. Drugi su napisali kako njihovi psi to više ne rade, jer su nešto stariji, ali da ih je promatranje ove kujice kako luduje podsjetilo na njihove pse kad su bili mladi i dobro ih nasmijalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:20