PRESLATKO!

Video: Pogledajte kako je reagirala mala mačka kad je prvi put vidjela vodu koja teče iz slavine

Zanimalo me što će napraviti, jer je bilo očito da je jako zanima, kaže vlasnica


 

 Privatni album

Mačke su nepresušno vrelo iznenađenja za svoje vlasnike. Posebno u mladim danima, kada tek otkrivaju svijet oko sebe. Njihove reakcije su ili apsolutno preslatke ili urnebesno smiješne.

Snimka jedne mlade mačke koja otkriva vodu u onoj prvoj kategoriji je. Mačka ima oko osam mjeseci i, kaže njena vlasnica, u zadnje je vrijeme počela s velikim interesom promatrati što se događa u umivaoniku. Zbog toga joj je ona jedan dan pustila vodu da kapa iz slavine i s mobitelom u ruci snimila njenu reakciju.

- Ona je moja prva mačka i meni je sve što ona radi novo. Zanimalo me što će napraviti, jer je bilo očito da je jako zanima, ali znam da mačke inače nisu pretjerane ljubiteljice vode. Ispostavilo se da to nije ni moja, jer nije uskočila u umivaonik, ali je bila jako slatka dok je pokušavala ugristi kapi vode. Nakon ove snimke sam je pustila na umivaonik još nekoliko puta i uvijek isto reagira, ali je voda jako zanima, što mi je drago - kaže njena vlasnica, koja se nada da bi njena ljubimica mogla s vremenom zavoljeti vodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:35