OPTIMIST

VIDEO: Što se dogodi kada se veliki pas želi okupati u maloj kanti vode? Pogledajte sami!

Čupavcu je rješenje problema uzelo nešto vremena, ali je na kraju bio veoma zadovoljan svojim postignućem
 TikTok

Kad im je zabavno, mnoge životinje uopće ne razmišljaju o tome je li nešto dovoljno veliko za njih. Nebitno o čemu se radi: krevetiću, kadi, dijelu livade gdje namjeravaju odmoriti... Ako je premaleno, nije važno, jer će oni dati sve od sebe da se uguraju u neki prostor. Na kraju krajeva, kažu da psi često nisu ni svjesni svoje veličine, tako da je onda savršeno razumljivo da ne vide kako u nešto ne stanu.

Recimo, u posudu za vodu koja je u dvorištu. Dan je topao, voda je hladna, a Thor, kako se pas zove, želi se osvježiti. Pijenje vode ili samo umakanje šapa nije dovoljno - on se hoće okupati. No, u posudu baš i ne može samo tako uskočiti, pa je jasno da će se morati dobrano potruditi da bi svoje tijelo ugurao unutra.

Thor je po tom pitanju kao i mnogi drugi psi - kad nešto naumi, to će i ostvariti. Ako se treba malo pomučiti, onda je sve još i zabavnije, a nagrada je još i slađa. Mora se priznati, Thor zaista izgleda veoma zadovoljno i ponosno nakon što je, uz malo truda, ostvario svoj cilj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:35