ČISTI SMIJEH

VIDEO: Upoznajte haskija koji treba dobiti Oscara za glumu svaki put kad ode na pranje i sušenje

Groomerica je pokušala smiriti psa, no onda je odustala i pustila mu da se ponaša kao prava kraljica drame
Ilustracija
 Kirill Kukhmar/Tass/Profimedia

Neki psi zaista ne vole ni kupanje, ni pranje, ni šišanje, ni groomere, ni veterinare, ni bicikliste, ni trkače, ni... No, dobro. neki psi ne vole baš ništa i nikoga, pa je s njima ponekad malo teško živjeti. Kad kažemo "ponekad" koristimo eufemizam, jer je sa psima koji su takvi da nikoga ne vole teško živjeti, ali ih volimo, pa podnosimo te čangrizavce.

No, ima i onih koji nije da ne vole neke (ili sve) od tih stvari, nego su jednostavno skloni drami. Jedan od tih je i ovaj haski, koji je došao na pranje i sušenje u jedan grooming salon. Jasno je da se ne boji, nego da jednostavno ne želi biti tamo. Pokušava učiniti sve što može - izmiče se, tuli, pokušava iskočiti, pa opet tuli... Žena daje sve od sebe da izdrži njegove ispade, koje on izvodi baš kao da zna da ga ona snima.

Mora se priznati da je čupavi šašavac zapravo prilično smiješan. Dokazuje nam još jednom ono što znamo o psima: ponašat će se kao prvakinje drame u bezazlenim situacijama, a kad im je život ugrožen, ni da trepnu. Evo, recimo, paničare kad vide fen, od kojeg psi ne umiru, ali nije problem kada se treba zaletjeti na automobil ili na psa koji je zaista opasan.

Tko zna, možda je to jedan od razloga zašto ih toliko volimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:43