PALČICA

VIDEO: Vlasnici najpopularnije vjeverice na svijetu objavili preslatku čestitku za rođendan

Pokazali su i kako je izgledala onog dana kad su je spasili - kad je bila toliko malena da je stala u ljudsku oraha

Palčica onog dana kad je spašena

 Facebook

Mnogi skrbnici ljubimaca vole proslaviti rođendan svog pomalo drugačijeg člana obitelji. Nekada je riječ samo o keksiću više, drugi put o torti i proslavi, a ima i onih koji unajme dronove kako bi na nebu ispisali ime psa. Ne šalimo se.

No, većina ljudi ipak samo simbolički obilježi rođendan. Naravno da ga ne zaborave - jedina mana naših ljubimaca je što ne žive jednako dugo kao i mi, tako da smo nekad više skloni proslavi njihovih rođendana nego vlastitih. Na kraju krajeva, uglavnom ih imaju daleko manje nego mi.

Među onima koji su obilježili rođendan svog ljubimca su i vlasnici Palčice, najpopularnije vjeverice na svijetu. Objavili su snimku na kojoj su prikazali cijeli njen život: od trenutka kada su je pronašli i kad je bila toliko malena da je stala u ljudsku oraha (kao Palčica iz bajke, po kojoj je i dobila ime) pa do današnjeg dana.

- Ova djevojčica. Naša slatka, prekrasna, hrabra i zabavna malena curice, ne postoje riječi koje su dovoljno jake da njima objasnimo koliko nam značiš i koliko te volimo. Ti svaki dan činiš boljim i proslavljamo svaku sekundu koju provedemo s tobom, Volimo te, mišu - napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:14