VIDEO

Vlasnica snimila mačka kako jede i pitala ljude znaju li zašto se tako čudno ponaša

Nije riječ o nečemu što se dogodilo jednom ili dva puta, pa se može otpisati, nego se ponavlja kod svakog obroka

Baxter u akciji

 TikTok screenshot

Da su mačke čudne, to znamo. Ne očekujemo od njih da imaju logiku jednaku našoj, jasno, ali unatoč svemu što nam je o njima poznato, uvijek nas uspiju iznenaditi.

Jedna je korisnica TikToka objavila zaista prilično iznenađujuću snimku svog mačka Baxtera. Taj neobični svat ne želi jesti kao sve normalne mačke: iz zdjelice koja se nalazi na podu. Kada su vlasnici tamo ostavljali zdjelice, nije htio jesti iz njih. No, kad su mu je postavili na šank u kuhinji, to mu se svidjelo, pa je rado jeo.

Trebalo je neko vrijeme prije nego je vlasnica utvrdila da se mačak ne popne na šank i jede, nego radije skoči na blagovaonički stol, a onda se opruži do šanka i tako jede. Nije to bilo samo jednom, pa da čovjek pomisli da se radi o trenutnoj inspiraciji, nego Baxter svaki dan tako jede.

Njegova je zbunjena vlasnica ljude pitala ima li netko znanstveno objašnjenje zašto se mačak tako ponaša. Najbolji odgovor, onaj koji je u sebi sažeo ljudski odnos s mačkama, bio je ovaj: ‘Radi to zato što može!‘

@addsomebutters can somebody give me a scientific explanation on why baxter eats this way #ChewTheVibes #fyp #funnyvideo #catsoftiktok ♬ original sound - kira
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:28