ŠOKANTNA SNIMKA

Vlasnici čuli buku iz dvorišta, a onda shvatili da se velika zvijer popela preko ograde i napala im psa

Kad su shvatili tko im grize po psa, odmah su otišli po pištolj, odlučni u namjeri da zaustave borbu

Ilustracija

 Jeremy Hogan/Alamy/Profimedia

Nadzorna kamera snimila je zastrašujući prizor u jednom dvorištu: psa je napala ni više ni manje nego puma. Sve se dogodilo u mjestu La Verne, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Na snimci se vidi kako se kujica Holly bavi svojim poslom, odnosno, njuška dvorištem, a onda joj se približava puma. Ne zna se kako je ušla u ograđeno dvorište, ali kad se zatekla unutra nije oklijevala, nego je napala psa.

Dok su se pas i puma valjali dvorištem u borbi, vlasnici psa Nicole i Steve čuli su zvukove i došli vidjeti što se događa. Naravno da su bili u posvemašnjem šoku, a posebno kad su ustanovili koja je točno životinja napala njihovu ljubimcu. Steve je otišao po pištolj, no ispostavilo se da je buka koju je proizveo dok je dolazio do vrata dovoljna da puma ostavi plijen i pobjegne. Zanimljivo je da se 20 minuta kasnije vratila, ponjuškala ogrlicu psa i onda otišla.

Kujica je odvedena veterinaru, gdje je operirana, ali nije životno ugrožena. Snimka je postala viralna, a mnogi su oduševljeni činjenicom da se pas nije predao, nego se borio s pumom i na kraju uspio sam sebi spasiti glavu.

@abc7la

A 3-year-old pet dog survived a vicious attack by a mountain lion in the backyard of a home in La Verne over the weekend. Holly Jolly, a Giant Schnauzer, is now on the road to recovery. ?? Link in bio for more.

♬ original sound - ABC7LA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:08