NE IZGLEDA BAJNO

Vlasnik ‘usporio‘ snimku svojih pasa koji se igraju: ‘Ma ne, ovo nije sukob, sve je u redu‘

Ovaj video svim drugim vlasnicima dvaju ili više pasa daje dobru ideju

Igra

 Instagram screenshot

Kad se psi igraju, često vlasnici velik dio toga ni ne vide. Skokovi, okreti, trčanje - sve je jako brzo i mnogo toga promakne oku. Zato je jedan muškarac odlučio usporiti video igre svojih pasa kako bi provjerio koji su to detalji koji mu promaknu. Ne treba ni reći da se toliko oduševio da je video odlučio podijeliti na Instagramu, a reakcije su bile sjajne. Snimka je dobila gotovo 197 tisuća lajkova.

Tajna tog uspjeha je, ponajprije, činjenica da profil na kojem je objavljen ima više od tri milijuna pratitelja. Uz to, osim činjenice da se igraju dva preslatka psa, sigurno nije smetala ni Carmina Burana, koja svira u pozadini. Ona svakako doprinosi dramatičnosti igre, koja izgleda kao da se ovi psi pokušavaju poubijati. Zbog toga je vlasnik u komentarima dodatno napomenuo kako je riječ o - igri.

Ova snimka svakako svim drugim vlasnicima dvaju ili više pasa, koji su ih snimili dok se igraju, daje dobru ideju: usporiti snimku i vidjeti što se točno događa kada naši omiljeni čupavci krenu ludovati zajedno. Čini se da mnogo toga propuštamo zato što naš mozak ne može uloviti sve urnebesne detalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:03