VIDEO

Vrana otela tenisku lopticu psu, vlasnica: ‘Šimeee, pa ne opet, ne daj joj...‘

Urnebesna zabava traje već neko vrijeme, a ptica se iskazala kao serijska kradljivica

Ilustracija

 C. Steimer/Imagebroker/Profimedia

Znamo da vrane vole sjajne stvari, ali jednako tako su na glasu kao jako pametne ptice. S obzirom na to da loptica nije sjajna, sigurno postoji neki razlog zašto jedna vrana stalno krade loptice psu Šimi. Ako on nije dovoljno brz da ih ulovi, onda ih zgrabi u kljun i odleti s njima na nepoznato mjesto. Što kasnije radi s lopticama, ne zna se, no snimka je urnebesna.

Na TikToku ju je objavila Šimina vlasnica Sara, koja u videu kaže kako ovo nije prvi put. Iako je pokušala ‘nagovoriti‘ vranu da njenom ljubimcu vrati otetu igračku, ova nije bila raspoložena za suradnju, tako da je pas ostao bez loptice.

Moguće je da vrana lopte koristi za igru. Poznato je da se neke od njih znaju zabavljati tako da s vrha kakve ograde bace lopticu, pa je love, jednako kao i psi, samo ne po tlu. Osim toga, moguće je da joj je Šime posebno drag, pa se rado igra s njim.

Koji god razlog bio, ptica je prijateljski nastrojena prema Šimi. Moguće je da je ovo neka njihova igra, o kojoj mi ljudi ne znamo baš ništa. No, bitno je da se oni zabavljaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:13