BRAVO LJUDI!

Zaposlenici novosadske ambulante pronašli bolesnog psa ispred vrata: ‘Sad je naša, zove se Bella Klinička‘

Kujica nije bila čipirana, pa nikad nisu otkrili tko ju je ostavio na njihovom pragu

Bella Klinička i jedna od zaposlenica 

 Veterinarska Klinika - Departman za veterinarsku medicinu

Bio je to jedan od onih crnih scenarija - zaposlenici novosadske Veterinarske klinike došli su na posao jednog jutra i za vrata klinike pronašli zavezanog psa. Već na drugi pogled shvatili su da se radi o kujici. Bila je bolesna i vjerojatno je to razlog zbog kojeg ju je bivši vlasnik ostavio zavezanu za vrata ambulante, nadajući se da će joj netko pomoći.

Na kraju je i bilo tako. Kujica nije bila čipirana, pa nikad nisu otkrili tko ju je ostavio na njihovom pragu. Ona je neko vrijeme patila za bivšim vlasnikom i bila veoma tužna, ali je onda shvatila da se po nju neće vratiti. Tipično pseće, navikla se na veliku promjenu. I dok se drugi psi boje ambulanti, njoj ona nije bila ni najmanje strašna. To je mjesto na kojem su je prihvatili, utopili i nahranili, u kojem se osjećala dobrodošlo.

A koliko je taj njen osjećaj bio ispravan pokazala je njihova objava na Facebooku.

- Jednoglasnom odlukom kolektiva Veterinarske Klinike ostaje tu, da svima uljepšava dane, i da svi zajedno brinemo o njoj. Sada je izliječena, zdrava i sretna. Više nije Ona, sada je Naša, a lako se naviknula i na svoje novo ime. Ona je sad Bella Klinička - objavili su iz veterinarske ambulante.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:56