ADRENALIN

Žena vidjela kako joj se mački zmija omotala oko vrata: ‘Možda nisam trebala to napraviti, ali...‘

Kad je izašla iz kuće, zatekla je neočekivan prizor koji ju je potresao
 Rebecca Daynes

Navikli smo da su mačke uvijek pobjednici. Bilo da se sukobe sa psima, medvjedima, aligatorima ili zmijama (navodimo primjere onih sukoba koji su snimljeni), one nikada nisu poražene. Stručnjaci smatraju kako je to zbog njihovih nevjerojatno brzih refleksa.

No, jedna zmija je u sukobu sa zmijom prošla neslavno. Kako je njena vlasnica Rebecca Daynes objavila na Facebooku, u petak, svoju je mačku Mabel zatekla s omotanom australskom zmijom oko vrata. Ne moramo ni reći da je mjesto radnje Australija, gdje ta vrsta zmije živi. Dodajmo i da je riječ o otrovnici.

image
Rebecca Daynes

- Uzela sam kuhinjske hvataljke i skinula zmiju s mačke te je bacila u vrt. Znam da to nije bilo najpametnije, ali adrenalin mi je kolao venama i nisam razmišljala tome da sam i ja u opasnosti - napisala je Rebecca ispod fotografija koje je objavila na toj društvenoj mreži.

Zmija je odgmizala svojim putem, a mačku je Rebecca unijela u kuću. Iako je bila zabrinuta za njeno zdravlje, mački na kraju nije bilo ništa. Bila je potrebna svega jedna noć da zaboravi neugodno iskustvo i da se pokuša iskrasti iz kuće.

- Očito je da iz ovog iskustva ništa nije naučila. Preživjela je tumor na mozgu, sad se ovo dogodilo... Počinjem misliti da je besmrtna - dodala je u šali i napisala kako je i zmija preživjela te je sada vjerojatno negdje u vrtu ili grmlju iza kuće.

image
Rebecca Daynes

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:42