BRAVO!

Angelina Jolie u ulozi Marije Callas nosi vintage krznenu i kožnatu odjeću

Iz produkcije su objasnili kako je ova odluka donesena je nakon konzultacija s raznim udrugama za zaštitu životinja

Angelina Jolie na setu novog filma

 Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia

Angelina Jolie glumi slavnu sopranisticu Mariju Callas u novome filmu čileanskog redatelja Pabla Larraina, a dio kostima koje će nositi u filmu temelje se na garderobi i kostimima koje je nosila ikonična grčka operna diva.

Producenti filma odbili su koristiti novo krzno za vrijeme snimanja, pa se odjeća koju će Jolie nositi temelji na originalnim kostimima u kojima je Callas nastupala u operama, kao i njezinoj garderobi.

Riječ je o vintage krznenim i kožnatim odjevnim predmetima iz arhivske kolekcije kostimografa Massima Cantinija Parrinija, prenosi španjolski El Pais.

Prve fotografije sa snimanja objavljene su prije nekoliko dana. Kako je objasnila produkcija, odluka o tomu da se ne koriste i ne nabavljaju novi krzneni i kožnati odjevni predmeti donesena je nakon konzultacija s raznim udrugama za zaštitu životinja, uključujući i PETA-u. Ta je organizacija zadnjih godina poznata po svojem prozivanju slavnih osoba koje koriste krzno i kožu, a koje redovito u javim apelima moli da to više ne čine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 19:24