ZBOGOM, PRIJATELJU!

Dirljiva objava HGSS-a: ‘Scooby je otišao u dubokoj starosti živeći dug i ispunjen život‘

Bio je to, kako su napisali, život ispunjen nesalomljivom energijom usmjerenom u ljubav i služenje

Pas Scooby i njegov skrbnik

 HGSS

Hrvatska gorska služba spašavanja na svojim se službenim stranicama oprostila od potražnog psa Scoobyja. Napisali su kako je petnaest godina jako dug period, onaj u kojem se e najbolji prijatelji upoznaju i kroz brojne pustolovine života postanu nerazdvojni za uvijek.

- Za njih dvojicu to je bilo vrijeme iznimnih avantura, zgoda i nezgoda, vrijeme ponosa i slave. Za jednog vrijeme koje će pamtiti dok je živ, uostalom kao i svi mi koji smo s njima radili. Za drugog, to je bio cijeli njegov život. Život ispunjen nesalomljivom energijom usmjerenom u ljubav i služenje. Služenje u službi spašavanja ljudskih života, služenje u Hrvatskog gorskoj službi spašavanja, gdje su kao tim, bili poznati u svakom kutku Lijepe Naše.

image

Scooby i skrbnik

HGSS

Gal i Scooby, priča koja nam razvedri misli i ozari dušu. Priča o snažnom čovjeku iznimnih kvaliteta i njegovom psu, njegovom prijatelju i u bezbrojnim akcijama HGSS-a pouzdanom partneru, koji nije zaostajao niti malo za svojim gazdom prateći ga u korak svakog dana svog života, dugih petnaest godina, cijeli svoj život. Sve do danas. Iako je za nas ljude to život koji je prošao kao u trenu, Scooby je otišao u dubokoj starosti živeći dug i ispunjen život - objavili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2022 16:38