VRLO JASNO

Domaći azil traži dva radnika: Evo kolika je plaća, ali i što se traži od zaposlenika

Posao je najprije na određeno, a ako obje strane budu zadovoljne, potpisuje se ugovor na neodređeno

Ilustracija

 Oleksii Karamanov/Tetra Images/Profimedia

Iz azila Čakovec objavili su kako traže zaposlenike. U svojem su oglasu naveli baš sve - od toga što se točno radi, preko smjena do plaće, tako da njihovi potencijalni budući zaposlenici znaju baš sve i prije nego se jave na oglas. Jasno je kako je jedan kriterij najvažniji u svemu: trebaju im se javiti ljudi koji zaista vole životinje.

- Ako volite životinje i nisu vam strani njihovi kakači i sve što treba počistiti i urediti iza njih, ako se vidite u skrbi za pse, javite se na naš oglas za djelatnike u čakovečkom skloništu za pse. Dvoje nam djelatnika odlazi, treba popuniti njihovo mjesto.

Posao je najprije na određeno, a ako se u tome nađete, potpisuje se ugovor na neodređeno. Plaća s hranarinom 5500 kn neto plus su plaćeni troškovi prijevoza za posao. Smještaj nije uključen.

Rad za početak u jutarnjoj smjeni te jedan dan vikendom od 7 do 14 sati. Kasnije moguća popodnevna smjena od 11 do 19 sati - objavili su.

Za više informacija može se nazvati 099 4800 640, a molbu poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:06