OGLAS

Domaći azil traži zaposlenika koji će provjeravati udomljene pse, a evo koji su uvjeti

Traži se osoba na puno radno vrijeme, stoji u njihovom oglasu koji je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Štenci iz Azila Osijek

Osječka udruga Pobjede, koja vodi tamošnji azil, objavila je oglas za radno mjesto. Traže osobu koja će biti voditelj programa provjere udomljenja. Drugim riječima, odlazit će na teren kako bi vidjela u kakvim uvjetima žive njihovi bivši štićenici te je li to ono na što su se vlasnici potpisom ugovora o udomljenju obvezali. Osim toga, jednom tjedno mora sudjelovati u hranjenju, čišćenju bokseva i šetnji pasa, odnosno, u svemu onome što se svakodnevno u azilu događa.

Traži se osoba na puno radno vrijeme, stoji u njihovom oglasu koji je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Radnik kakvog traže obvezno mora imati neko prethodno iskustvo sa psima, jer to nikako nije posao za početnika koji samo voli životinje, ali s njima nikad nije proveo neko vrijeme. Uz prijavu treba dodati motivacijsko pismo, koje se može poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Predviđeni početak rada je 1.listopada. Potpisuje se ugovor na određeno na dva mjeseca uz mogućnost trajnog zaposlenja ako i kandidat i poslodavac budu zadovoljni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:05