BESPLATNO

Grad Velika Gorica osigurao je sredstva za kastraciju mačaka, evo kome se javiti

Iz udruge kažu apeliraju na sve koji brinu o nekoj čupavici da im se obvezno jave

Kastrirane slobodnoživuće mačke imaju trokutastu oznaku na uhu

 Ivana Nobilo/Cropix

Volonteri udruge Sigurna kućica iz Velike Gorice objavili su kako je grad osigurao besplatne sterilizacije slobodnoživućih mačaka. Sredstva su ograničena, a zahvati će se obavljati u tamošnjoj Veterinarskoj stanici.

Svi koji žele o trošku grada kastrirati neku mačku, moraju ispuniti obrazac, priložiti presliku osobne iskaznice i naručiti se u Veterinarskoj stanici Velika Gorica te ponijeti obrazac i presliku na zakazani termin kastracije.

- Molimo da nam se javite mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ako ćete se najaviti i rezervirali ste termin i za koliko mačaka, s obzirom na to da su sredstva ograničena. To bismo molili radi uvida u postojanje interesa za ovu akciju i dinamike njenog odvijanja.

Velik je broj maca bez doma, pa molimo iskoristite ovu priliku i pomozite u smanjenju broja napuštenih šapica i ako ste iz Velike Gorice podijelite i recite i pomozite i susjedima koji se ne koriste mrežama - poručili su iz udruge, u kojoj se nadaju da će sve kastracije koje će grad platiti biti provedene jer, kako kažu, na ulicama je veliki broj napuštenih mačaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:27