NEMETIN

Gradonačelnik u azilu potpisao ugovor i poručio: Osijek podržava kampanju protiv pasa na lancu

Novi ugovor, vrijedan milijun i pol kuna, nastavak je dobre suradnje između Azila i Grada



 
 Vlado Kos/Cropix

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić jutros je obišao azil u Nemetinu i s udrugom Pobjede, koja ga vodi, potpisao novi Ugovor o pružanju usluga skloništa za životinje na području Grada Osijeka. S njima je i obišao azil, upoznao štićenike i vidio u kojem prostoru i kako žive. Razgovarali su i o nekim budućim projektima.

Gradonačelnik im nije došao praznih ruku - donio je ampule i hranu za štence. Osim toga, donio im je važnu vijesti: Grad i službeno podržava njihovu inicijativu o zabrani vezanja pasa lancem.

- Od 2015. godine imamo ugovor s Gradom za zbrinjavanje napuštenih životinja s područja grada, kojim pokrivamo troškove skrbi o psima - cijepljenje, čipiranje, kastraciju, oglašavanje. S danas potpisanim, novim ugovorom, vrijednim milijun i pol kuna u trajanju od dvije godine, nastavljamo dobru suradnju. S novim gradonačelnikom razgovarali smo i o problematici koja se tiče životinja u našem gradu kao i o planovima za renoviranjem skloništa - kaže voditeljica skloništa Maša Riznić.

Svi u azilu uvjereni su da će u predstojećem vremenu suradnja s gradom biti još bolja, što će biti dobro i za grad i za pse. S obzirom na to da je riječ o najboljem azilu u državi, koji je postao poznat i van granica naše zemlje i koji doprinosi boljoj slici Osijeka, može se očekivati da će Grad dati sve od sebe da suradnja bude još i bolja.

image




Vlado Kos/Cropix
image





Vlado Kos/Cropix
image





Vlado Kos/Cropix
image




Vlado Kos/Cropix
image



Vlado Kos/Cropix
image



Vlado Kos/Cropix
image



Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:36