GUBITAK

HGSS se oprostio od svojeg čupavog člana: ‘Spavaj mirno, Jazzy!‘

On je 2019. godine primio "Certificate of Commendation", visoko priznanje Velike Britanije za izniman trud i zahvalu

Pas Jazzy i Neven Putar

 HGSS

Iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) objavili su kako su ostali bez još jednog svojeg čupavog člana. Pas Jazzy ih je napustio u četvrtak, objavili su na svojim stranicama.

- Nakon skoro 12 godina prijateljstva, danas nas je napustio naš Jazzy. Sa svojim je vodičem Nevenom Putarom život posvetio traganju i spašavanju unesrećenih. Nakon nebrojeno domaćih i međunarodnih treninga te uspješnih potraga, bolest je odlučila da je vrijeme da se odmori.

Jazzy je, između ostalog, uz svog vodiča i HGSS, 2019. godine primio "Certificate of Commendation", visoko priznanje Velike Britanije za izniman trud i zahvalu za iscrpljujuću petodnevnu uspješnu akciju traganja i spašavanja nestalog britanskog državljana na Mljetu.

Dragi Jazzy, iako tužni, zahvalni smo što si odabrao baš nas. Naš je gubitak velik, ali smo sigurni da nas i sad čuvaš veselo trčkarajući nekim novim prostranstvima. Spavaj mirno Jazzy - objavili su na Facebooku, a njihovi brojni pratitelji ispod te objave oprostili su se od psa koji je tijekom godina mnogima pomogao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:21