UDRUGA POBJEDE

Iz najpoznatijeg domaćeg azila poručuju: Organiziramo second hand sajam, dođite, pomozite psima

Posh će se održati od 10 do 13 sati, a nakon toga su svi pozvani da krenu u sklonište i prošeću čupavce
 Azil Osijek

Ako volite second hand sajmove, dobro društvo, sunce i pse, onda je subota, 6. svibnja, dan kojem se treba veseliti! Poručuju to iz osječke udruge Pobjede, koja već tradicionalno organizira svoj second hand sajam. Na njemu se prodajnu brojne stvari koje su im poklonili donatori koji prate njihov rad, a sav prihod potrošit će se na uređenje azila, kao i brojne troškove.

- Dobro poznati i već tradicionalan sajam rabljenih stvari održat će se u osječkoj Tvrđi, na livadi kod rondela (preko puta Srednjoškolskog igrališta). Nećete moći promašiti šarenilo i veselje kojim će Posh biti ukrašen, a među odličnom ponudom odjeće koja jedva čeka da pronađe nove vlasnike, knjigama koje žude da tim da nekoga zamaštaju pronaći će se i Azilska butiga, odnosno, promo materijali Udruge Pobjede - poručuju volonteri.

Posh će se održati od 10 do 13 sati, a nakon toga su svi pozvani da krenu u azil i prošeću pse.

- Naravno, ako imate rabljenih stvari, a mislite da bi nekome izvukle koju kunu i osmjeh na lice ponesite ih na Posh, a kerovci će to sve rado uvrstiti u svoju second hand ponudu - dodaju Pobjednici.

image
Azil Osijek
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:12