POMOĆ ZA PSE

Iz udruge Pobjede pozivaju na posljednji ovogodišnji Posh store

U ponudi će biti niz stvari - od odjeće o obuće, preko knjiga, nakita...

Posh store

 Udruga Pobjede

Osječka udruga Pobjede poziva na posljednji ovogodišnji second hand sajam, nazvan Posh store. Najavljuju kako će ovaj biti najbolji do sada, jer su prikupili dosta stvari koje nisu bile ponuđene na njihovim online aukcijama, a sada će ih ponuditi kupcima.

Sajam će se održati u subotu, 4. studenog na livadici kod Rondela u Tvrđi od 10 do 13 sati. U ponudi će biti niz stvari - od odjeće o obuće, preko knjiga, nakita... Sve su to oredmeti koje su im poklonili brojni donatori, a koje će se moći kupiti po iznimno povoljnim cijenama. Sve što utrže, potrošit će na brigu o 180 pasa, koliko ih ima u azilu, odnosno, za poboljšanje uvjeta u kojima oni žive.

- Uz nevjerojatnu količinu pozitivne energije, kakva se uvijek stvori na svim našim druženjima, u subotu mora zasjati i sunce. Pridružite nam se, pronađite neku sitnicu za sebe, pomozite psima, a mi vas tamo častimo kavom - poručuju Pobjednici i dodaju da se nadaju kako će se i ove godine na njihovom Poshu pojaviti veliki broj onih koji vole pse i žele im pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 19:25