TRAŽI SE!

Jeste li vidjeli ovog psa? Medo je pobjegao popodne, jako je plah i trči prema zapadu gradu

Zadnje mjesto na kojem je viđen je Kustošija, kod Spara blizu Zagrebačke ceste

Pas Medo

 Privatni album

Medo se otrgnuo s povodca u 15 sati na zagrebačkom Črnomercu i od tada mu se gubi svaki trag. Oko vrata mu se nalazi žućkasto zelena ogrlica, visine je do koljena, a s drugim psima nema problema u komunikaciji. Ima sedam godina, ali problem je u tome što Zagreb ne poznaje. Nimalo.

Nakon kastracije je došao na privremeni smještaj i zbog toga mu ulice nisu poznate i ne zna se snaći. U ovom trenutku samo bezglavo juri naokolo i tako bi mogao nastradati, zbog čega je važno da ga se nađe čim prije.

Moguće je kako će prići nekome tko ima kujicu. Bitno je, ako je to ikako izvedivo, primiti ga za ogrlicu, a ako ne, javiti se na broj 091 156 39 80. Zadnje mjesto na kojem je viđen je Kustošija, kod Spara blizu Zagrebačke ceste.

Negdje je na tom području, preplašen i sam, pa ako ga netko vidi, neka se javi. Vozači neka budu oprezniji na tom potezu, jer može izjuriti na ulicu. Problem je što je crne boje, a mrak je, pa ga je zbog toga teže vidjeti. Osim toga, veliki je problem njegova plahost, jer na svaki nagli pokret bježi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:42