ZAHVALNA JE

Lady Gaga pokazala veliko srce: platit će 600 tisuća kuna za liječenje šetača svojih pasa

Zahvalna mu je zbog njegove hrabrosti i željela mu je nadoknaditi izgubljeni posao
Lady Gaga
 Petros Nikolareas/Alamy/Alamy/Profimedia

Znamo da je priča o otmici pasa Lady Gage uspješno okončana i da su se psi sretno vratili doma. Sretna i veoma zahvalna pjevačica odlučila je šetaču koji brine za njene ljubimce platiti troškove liječenja rana koje je zadobio kad su otmičari pasa zapucali na njega. Nije riječ o malom iznosu - Gaga će, naime, platiti nešto više od 600 tisuća kuna.

- Lady Gaga osjeća se grozno zbog onoga što se dogodilo Ryanu (šetaču, op.a.) i želi biti sigurna da se o njemu brine. Apsolutno ga obožava i zauvijek mu je dužna zbog hrabrosti koju je pokazao. Htjela mu je nadoknaditi izgubljeni posao i želi da se brzo oporavi - prenosi Mirror.

Podsjetimo, dok je Gaga snimala film u Italiji (zapravo, još uvijek ne zna je li se zbog otmice ljubimaca vratila u SAD ili je i dalje u Europi), Ryan je napadnut. Šetao je tri njena psa. Dva muškarca su zapucala na njega i otela životinje, no kujica, Miss Asia, uspjela je pobjeći i brzo je pronađena.

Gaga je odmah ponudila pola milijuna dolara onome tko joj pronađe ljubimce, a na policiju ih je dovela nepoznata žena, za koju su momci u plavom odmah potvrdili da nema nikakve veze s otmicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:25