OGLAS

Ministarstvo obrane prodaje službene pse: Evo koliko koštaju i gdje ih se može upoznati

Novi dom tako traže Falco, Galla, Harley, Hina i Honey, a jedna osoba može poslati ponudu za više njih

Policijski pas

 MORH

Ministarstvo obrane objavilo je javni natječaj za prodaju. Ovoga puta će građanima prodati službene pse, njih pet, koji su nesposobni za daljnju obuku i procijenjeno je da ne mogu ostvariti karijeru kao policijski psi. Radi se o pasminama koje se najčešće odabiru za radne pse - to su belgijski ovčari, njih četiri, te jedan njemački.

Početna cijena za svakog od pasa je 100 eura. Pse je moguće vidjeti od 11. do 17. travnja od 11 do 12 sati u Dugom Selu.

- Na javni poziv mogu se javiti pravne i fizičke osoba, državljani Republike Hrvatske, pod uvjetom da ponudu dostavi na propisanom Obrascu javne ponude, sukladno uvjetima iz ovog javnog poziva - stoji u pozivu kojeg su objavili iz Ministarstva.

Novi dom tako traže Falco, Galla, Harley, Hina i Honey. Nije pojašnjeno zbog čega se točno neće primiti u državnu službu, no sigurno je da će svaki od njih biti savršen kućni ljubimac.

- Jedan ponuditelj može dati ponudu za više službenih pasa. Ponude će se zaprimati od 12. travnja do 20. travnja zaključno do 10 sati - poručuju iz Ministarstva.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:21