AZIL ZADAR

Molba iz skloništa: ‘Trebaju nam deke i ručnici, ako imate neke stare koji vam nisu potrebni, donesite nam ih‘

Sve donacije ovog tipa uglavnom potraju svega nekoliko mjeseci
 Azil Zadar

Iz Zadarskog azila objavili su molbu svojim pratiteljima u kojem traže ono što je svim azilima potrebno u ovo doba godine - deke. Dobro su im došle i plahte, ručnici, velike krpe... Sve tog tipa, kažu.

- Sve to nam je potrebno tijekom cijele godine ali zimi najviše. Puno se toga troši stoga su nam zalihe sada dosta škrte. Ako imate viška, nešto što vam više ne treba, mi bismo to rado primili. Možete donijeti na našu adresu bilo koji dan do 16 sati - objavili su.

Pomoći će im, kažu, bilo kakve deke. Njima, odnosno psima, uopće nije važno koliko su stare i koji je na njima uzorak - važno im je samo da su tople. Da ugriju malena tijela kada stisne zima. Što se tiče ručnika i plahti, one im služe za prostore u kojima se nalaze štenci, kao podlošci za trenutke kad se malcima dogode ‘nezgode‘. Koriste oni i jednokratne pelene za štence, ali uvijek nešto treba biti ispod njih.

Sve donacije ovog tipa uglavnom potraju svega nekoliko mjeseci, tako da su azili uvijek u potrazi za onima koji imaju viška i mogu pomoći njihovim štićenicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. lipanj 2024 18:29