NEMIO INCIDENT

Muškarac na plaži vikao na ženu sa psom, bacio ga na cestu i prijetio joj da će je ubiti

Istog popodneva, kad ga je pozvala da riješe nesuglasice, ponovio je svoje prijetnje
Ilustracija
 Quang Nguyen Vinh/Alamy/Alamy/Profimedia

Sunce visoko na nebu, more ugodno za kupanje, jedna lijepa plaža i - nemio incident. U Rogoznici je žena došla na plažu sa psom. No, tamo su se kupala i djeca. To je uzrujalo 62-godišnjeg muškarca, koji je verbalno napao ženu. Prijetio joj je da će ubiti nju i psa, ali se nije time zadovoljio, nego joj je oteo psa i bacio ga na cestu.

Tog istog dana ga je žena pozvala da riješe nesuglasice, no on je došao do terase njezine kuće vikao i prijetio joj da će je ubiti. Ona je tada pozvala policiju.

Stoji to u priopćenju DORH-a. Muškarac je priveden zbog kaznenog djela prijetnje i zabranjeno mu je da se približava ženi. S obzirom na to da se ne spominje pas, očito ljubimac nije ozlijeđen.

Nažalost, ovakve scene nisu rijetkost. Rijetko je samo to što je slučaj završio na policiji, jer uglavnom vlasnici pasa ne prijavljuju neugodnosti. One se često događaju i na plažama koje su namijenjene kupačima koji imaju pse. Njima se obično preporučuje da incidente izbjegavaju koliko mogu te da, ako primijete da je osoba agresivna, misle ponajprije na zdravlje sebe i svojeg psa. Naravno, ako situacija postane ozbiljna, najbolje je nazvati policiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:37