BIJELI OČNJAK

Očajni apel iz Siska: "Zar zaista moramo u šator jer imamo pse?"

Traže kuću u najam s ograđenim dvorištem na području Moslavine
 Ilustracija,Goran Mehkek/Cropix

Udruga za zaštitu životinja Bijeli očnjak iz Siska u velikim je problemima. Kuća u kojoj su bili smješteni stradala je, tako da ne mogu više pomagati. Jasno je kako su se oni iznimno puno angažirali zadnjih dana i kako neprestano pomažu baš svima, a njihovi su volonteri stalno na terenu.

Njihovu očajničku molbu, koju su jučer objavili na Facebooku, prenosimo u cijelosti.

- Opet ćemo moliti!!

Da li smo zaista zbog pasa izrod ovog društva?

Pomozite nam pronaći kuću u najam s ograđenim dvorištem na području Moslavine (najdalje oko Kutine, najbolje oko Popovače zbog blizine naših poslova i bržeg povratka doma štićenicima).

Skoro svi koje smo zvali nas odbijaju jer se bavimo ovim čime se bavimo i zbog broja životinja. Danas smo i službeno ostali bez doma (bili su statičari i rekli da moramo van i stavili oznaku) iako smo kod jedne obitelji još od potresa 29.12.

Hvala vam svima na ponudama kuća na području Banovine (Petrinja, Glina) no nama je ruševina i podrhtaja dosta. Dok su nam iole psi zdravi u glavama, želimo se maknuti.

Imali smo predivnu ponudu na području Popovače koju smo propustili jer nismo odmah zvali nego smo išli po terenima potrebitima. Danas zovemo i žena nam govori da je dala kuću jednoj obitelji. Ma svaka čast toj gospođi na tome što nam je uopće bila voljna ponuditi.

Očajni smo!! Zar zaista moramo u šator jer imamo pse????!!!!!! Ne tražimo besplatno, plaćat ćemo uredno. Ali zaboga pa jesmo li zbog toga što se bavimo ovim čime se bavimo izrod društva?!?!?! Na rubu snaga i sa suzama- molimo vas raspitajte se!!

Ako im možete pomoći, kontaktirajte ih na Facebooku,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:53