ZNA SVOJ POSAO

On je hrvatski super-pas: Upoznajte Johnnyja, momka od kojeg strepe svi kriminalci!

S kolegicom Molly sudjelovao je i u zapljeni 575 kilograma kokaina u kontejneru s bananama koji je pao u luci Ploče

Johnny i njegovi kolege

 Policijska uprava dubrovačko - neretvanska

Svi oni koji se bave kriminalom, trebali bi se itekako plašiti Johnnyja. On je policajac, ali ne obični - četveronožac je pas koji 'radi' u Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj. Ako ikada odluči promijeniti posao, taj će dvogodišnjak svakako će imati što staviti u svoj CV. On se, naime, specijalizirao za otkrivanje droga i u svom je poslu vrhunski profesionalac. Njegovom nosu ništa ne promakne.

Zadnja droga koju je nanjušio jest sedam kilograma heroina, koji su bili skriveni u 14 paketa. Prije toga je, prošle godine, nanjušio paket kokaina koji je bio skriven ispod suvozačkog sjedala.

image

Johnny

Policijska uprava dubrovačko - neretvanska

U lipnju prošle godine je nanjušio, također u skrovitom dijelu vozila, 11 paketa s 25 kilograma kokaina skriven u skrovitom dijelu ispod suvozačkog sjedišta Mercedesa koje je prevozio talijanski državljanin.

S kolegicom Molly, belgijskom ovčarkom, sudjelovao je i u zapljeni 575 kilograma kokaina u kontejneru s bananama koji je pao u luci Ploče. Tog se slučaja svi sjećaju, premda mnogi ne pamte da su dvije njuškice sa svojim ljudskim kolegama sudjelovale u akciji.

Johnny je čistokrvni belgijski ovčar, dok je Molly mješanka belgijskog ovčara i labradora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 14:31