NAKON PAUZE

Organizatori najavili: U travnju će se u Zagrebu održati još jedan Marš za životinje

Okupljanje je planirano na Trgu kralja Tomislava, a rutu kojom će se povorka kretati objavit će naknadno

Marš za životinje
 

 Prijatelji životinja

Iz udruge Prijatelji životinja najavili su kako će se, nakon stanke, ove godine ponovno održati Marš za životinje. Najavili su i kako su već odredili datum - 13. travnja, u 11 sati, na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava planirano je okupljanje, a rutu kojom će se povorka kretati objavit će naknadno.

- Stravičan slučaj potresao je Hrvatsku prije par dana... Mladić je ispred škole zlostavljao mačku, a onda je ubio i bacio u travu, a nitko od prisutnih nije poduzeo ništa da to spriječi.U škole i vrtiće se treba početi više pričati i educirati djecu o životinjama, njihovim pravima i razvijati im empatiju od rane dobi. Roditelji, podučavajte svoju djecu da budu suosjećajna prema svima, a posebno prema nemoćnima i slabijima od sebe. Dođi na Marš zbog svih nedužnih stradalih životinja koje su postale nečije žrtve samo zato što se nisu mogle same obraniti - poručili su iz udruge.

Prvi je Marš održan još 2018. godine, a podrška je stigla iz brojnih organizacija koje se bave zaštitom životinja - kako u našoj zemlji, tako i u inozemstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:03