SAM POTVRDIO

Poznatog kirurga policija prijavila zbog komentara na Facebooku vezanom za smrt labuda

Na društvenim mrežama objavio je nešto više detalja o cijelom tom slučaju
Hrvoje Tomasović
 Marko Todorov/Cropix

Poznati splitski kirurg i nekadašnji splitski gradski vijećnik Hrvoje Tomasović pozvan je u policijske prostorije, a potom je uslijedila prijava zbog objave koju je napisa na svome Facebooku, piše portal Dalmacija danas.

Naime, još 9. kolovoza kritizirao je rad policije, ali i stranca koji je usmrti labuda tako što je skočio s jahte.

Uslijedio je Tomasovićev oštar komentar.

“Je*** mater našoj policiji i ovome govnu sto puta što je ubio labuda, a policija samo blejala na to! 20 godina zatvora bi mi dobio za ovo! 20 bez mogućnosti skraćenja! Jesmo li mi stvarno zemlja za iživljavanje debilima koji dolaze ovdje ljeti ili smo država sa zakonom. Što to govno od stranca nije skočilo u Švicarskoj na labuda i ubilo ga? Što mislite što bi mu rekla policija? Da je nesretni slučaj? Stavili bi ga direktno u ludnicu i zatvorili na deset godina i pretvorili u Zombija od lijekova! Pa jesmo li mi normalni da ovo dozvoljavamo? Andrea Latinović molim te osnuj udrugu za zaštitu životinja, ja ću pomoći”, napisao je Tomasović.

Potom je otkrio da je prekršajno prijavljen.

“Zbog transparentnosti i javne istine – evo saznao sam razlog zašto sam zvan na policiju. Ova objava je razlog! Da ne duljim i ne razglabam o tome, sami donesite sud”, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2023 04:32