TUGA

Preminuo napušteni pas koji je pojeo čavle: ‘Preživio je operaciju, ali nije izdržao... ‘

Iako je veterinar iz Osijeka dao sve od sebe da ga spasi, Rexovo tijelo nije izdržalo
 Udruga za zaštitu životinja Boby DM

Pas Rex, koji je progutao čavle, nije preživio. Iz udruge za zaštitu životinja Boby DM u subotu su, naime, objavili kako je pas koji je bio na skrbi udruge, i živio kod privremenih udomitelja, nije dobro. Njihov veterinar iz Osijeka rekao im je kako je na pregledu ustanovio da je Rex pojeo čavle, a sumnjao je da je nesretni pas pojeo i otrov. Odmah je počela bitka za njegov život. Nažalost, bila je neuspješna.

Nesretni pas, kojeg je netko najprije izbacio na ulicu, pojeo je hranu koja mu je, vrlo vjerojatno, ubačena u dvorište. Nekome je očigledno zasmetalo što je obitelj kod koje je privremeno živio pružila dom nekom nesretniku s ulice. Odlučio je to okončati.

image

Čavli koji su bili skriveni u hranu

Udruga za zaštitu životinja Boby DM

- Uspio si monstrume, psihopatu! Ove prelijepe oči su se zatvorile zauvijek!

Žao nam je! Oprosti! A mi proklinjemo i onog tko te izbacio u polje i onog tko ti je ovo napravio! Unatoč velikom trudu našeg veterinara, Rex nije uspio. Jučer je operiran, izvađeni su ekseri i kukuruz vjerojatno natopljen otrovom, dobio je transfuziju, ali nije izdržao

Zbogom ljepoto, toliko toga je još bilo pred tobom da jednostavno ne možemo vjerovati da te više nema - objavili su iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 02:58