MONSTRUOZAN ČIN

Stravičan prizor šokirao Splićane: Objesio mačku za vezište i pustio je da ugine u mukama

Pretpostavlja se da je to učinjeno tijekom noći, a o stravičnom događaju obaviješteni su komunalci i udruge za zaštitu životinja
Arhiva
 Duje Klarić/Cropix

Stanovnike Splita jutros je na rivi dočekao stravičan prizor. Kako javlja Dalmacija danas, netko je objesio mačku na vezište i mučio je dok se nije utopila.

Pretpostavlja se da je to učinjeno pod okriljem noći, a o stravičnom događaju obaviješteni su komunalci i udruge za zaštitu životinja. Stanovnici su šokirani prizorom.

- Možemo Vas obavijestiti da su policijski službenici Prve policijske postaje Split putem aplikacije jučer oko 23.30 sati došli do saznanja da se na splitskoj Rivi tijekom dana nalazio leš životinje.

Postupajući po zaprimljenoj dojavi utvrđeno je da je Komunalno redarstvo Grada Splita zaprimilo dojavu jučer oko 18 sati te su izvijestili tvrtku AS-EKO, ovlaštenu za uklanjanje i zbrinjavanje leševa životinja, čiji su djelatnici izišli na mjesto pronalaska, utvrdili da se radi o uginuloj mački te je leš uklonjen. Na okolnosti ovog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje”, potvrdili su incident za Dalmaciju Danas iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:14