NE UBIJA IH

Stručnjak otkriva kako se brzo i efikasno riješiti mrava: Ovaj jeftin sastojak sigurno svi već imate doma!

Oni jednostavno traže hranu, vodu i sklonište, zbog čega i ulaze u naše domove

Mravi/Ilustracija

 Nurcholis Anhari Lubis/Getty Images

Postoje neke životinje s kojima ne želimo dijeliti dom. Dok mnogima ni najmanje ne smetaju, ima onih koji se suočavaju s velikim brojem mrava koji im marširaju kroz kuću. Nisu dobrodošli, pa bi ih se voljeli riješiti. Pošto mi na VauMijau volimo sve životinje, nismo pristaše toga da se gladne mrave poubija, nego smo radije za metode koje će im poručiti da nisu dobrodošli, bez da im naruše zdravlje.

Influencerice koje se bave čišćenjem, Purdy i Figg, objavile su na TikToku kako se riješiti mrava. Tvrde da će problem lako riješiti - prašak za pecivo! Kako vidimo u snimci koju su objavile, treba ga posuti oko mjesta za koje sumnjamo da baš iz tog smjera ove malene životinje dolaze u naš dom.

Smrad praška im je odbojan i držat će ih podalje od nas, tvrde one.

- Također, važno je imati na umu da ne ostavljate otvorenu hranu u kuhinji, jer ih to privlači - dodale su u videu.

Bez hrane koja bi ih mogla privuči, a uz miris koji ih navodno odbija, ova bi metoda mogla biti brza, jednostavna, jeftina i uz to - nimalo štetna za ta mala, gladna stvorenja. Oni jednostavno traže hranu, vodu i sklonište, zbog čega i ulaze u naše domove.

@purdyandfigg Also try not to leave open food out in your kitchen as this attracts them even more! #antproblem #antsinhome #ants #antsoftiktok #antprevention #homehack #bugtok #lifehack ♬ original sound - Purdy & Figg | Cleaning Hacks
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 17:33