ŠAPA HUMANITARNOSTI

Studenti za pse: Pomozite nam da izradimo igračke za ljubimce, zarada ide Njuškavim banditima

Radionice će se održati u Zagrebu u dva termina tijekom ožujka

Ilustracija

 Matt Limb Obe/Alamy/Alamy/Profimedia

Šapa humanitarnosti eSTUDENTov je projekt kojem je cilj pomoći životinjama u azilima. Ideja projekta je da se od prikupljenih, doniranih, starih majici izrade igračke za pse i mačke. One će se kasnije prodavati na aukciji, a od prikupljenih će se sredstava kupiti hrana i ostale potrepštine za životinje u azilima.

Ovaj je projekt poseban po mnogočemu, a osim toga što je jedini humanitarni projekt eSTUDENTa orijentiran na pomoć životinjama, u njemu može sudjelovati bilo tko. Radionice će se održati u Zagrebu u dva termina. Prvi je 20. i 22. ožujka u 18 sati u prostoru Undabota (Ul. Ivana Lučića 2a) te 28., 29. i 31. ožujka u 19 sati na FER-u (u dvorani A-202).

Nakon izrade igračaka za životinje slijedi aukcija koja će se održati na Jarunu 16. i 23. travnja, a na kojoj, uz donaciju, možete dobiti igračku. Sav prihod prikupljen na aukciji ide udruzi Njuškavi banditi.

- Pozivamo te da nam se pridružiš na radionicama i pomogneš nam izraditi što više igračaka, kako bismo prikupili više sredstava. Tehnika izrade je vrlo jednostavna, organizacijski tim će svima objasniti sam proces, a od sudionika samo tražimo malo dobre volje - ističu iz udruge.

Za sudjelovanje se može prijaviti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:20