In Loving Memory

U Dalmaciji otvoren prvi krematorij za kućne ljubimce, evo koje su cijene i što sve nude

Moguće je individualno i grupno kremiranje, o čemu ovisi i iznos koji treba izdvojiti

Ilustracija

 -/Panthermedia/Profimedia

iz šibenskog As-Eka, o kojem se zadnjih desetak godina svašta pisalo, pohvalili su se kako su otvorili prvi krematorij za kućne ljubimce u Dalmaciji. Na njihovoj web stanici stoji da njihov krematorij, nazvan ‘In Loving Memory‘, radi jer oni razumiju kako je izgubiti člana obitelji.

- Ljubimac je dio Vaše obitelji, bio je uz Vas tijekom svih životnih promjena i zajedno ste stvorili mnoge sretne uspomene. Samo oni koji su bili dovoljno sretni da imaju tu posebnu vezu, znaju koliko gubitak takve bezuvjetne ljubavi može biti težak. Naš cilj je olakšati tugu rastanka, pomoći Vam reći posljednje zbogom svom ljubimcu, suputniku i voljenom prijatelju odajući počast uspomeni na njega - stoji na njihovom webu.

Ispod toga nalazi se cjenik. Moguće je individualno i grupno kremiranje, o čemu ovisi i iznos koji treba izdvojiti. Cijene se kreću od 70 do 250 eura, ovisno o tome što vlasnik želi i koliko je težak ljubimac. U ponudi imaju niz urni, ovisi o kojem se ljubimcu radi, a ima i onih na koje se može staviti njegova ili njena fotografija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2023 08:02