POMOĆ NJUŠKAMA

U Dumovcu uskoro ponovno akcija Out of the Box, evo o čemu se radi

Prva je održana 2020. godine, kada je u tom skloništu bilo svega 60 pasa

Sklonište u Dumovcu

 Ronald Gorsic/Cropix

Iz zagrebačkog skloništa u Dumovcu objavili su kako je u tijeku prijava za akciju Out of the Box 2. Ona će se održati u subotu 20. travnja od 10 do 14 sati.

- Građani zainteresirani za šetnju naših pasa bit će raspoređeni u nekoliko manjih skupina. Po jedna će skupina u šetnju kretati na svaki puni sat - u 10, 11, 12 i 13 sati. Naši djelatnici i volonteri građane će upoznavati sa psima i davati im korisne informacije kako da šetnja bude što ugodnija i ljudima i psima.

Ovaj put u šetnju izlaze naši tzv. nevidljivi psi, oni koji zbog svoje dobi, veličine, izgleda, boje dlake ili nekog drugog čimbenika dulje vrijeme u Dumovcu čekaju udomljenje. Bit će to vrhunac našeg travanjskog Tjedna nevidljivih pasa. Nadamo se ova akcija pridonijeti tome da naši nevidljivi psi konačno dobiju svoje ljude - poručili su iz skloništa.

Prva akcija Out of the box u ovom je skloništu održana u rujnu 2020. godine, kada je u njemu bilo smješteno svega 60 pasa. Danas je brojka daleko veća, tako da je potreban i veći broj volontera koji će prošetati pse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:02