UDRUGA MERIDA

U Močvari se u nedjelju održava sajam: ‘Kupite sitnicu za svoje drage i pomozite našim čupavcima!‘

Cilj je prikupiti novac kako bi platili veterinarske račune i druge troškove za životinje

Ilustracija

 Rosshelen Editorial/Alamy/Alamy/Profimedia

Meridin božićni sajam i buvljak održat će se u nedjelju od 10 do 17 sati u zagrebačkom klubu Močvara. Riječ je o sajmu kojeg organizira udruga za zaštitu životinja Merida, a cilj im je prikupiti novac kako bi platili veterinarske račune i druge troškove za sve životinje koje imaju na skrbi.

- Pripremili smo vam jako puno stvarno krasnih, unikatnih, ručno rađenih stvari, umjetnina, knjiga, odjeće, stvari za kuću, ukrasa i dekoracija za nadolazeće slavlje, ma svega će biti i nećete znati što odabrati.

Najoriginalniji merch, unikat poklone svake vrste samo na jednom mjestu i samo taj dan! Ne budite panjevi ostati doma, dođite nam i podržite veliku kreativnu energiju.

Očekujemo vas i veselimo se svima koji će nas posjetiti na Savi, grijat će nas kuhano vino, duh dobrih ljudi koji će sve napraviti za njuške koje doma nemaju i puno lampica, pa nek se vidi da Božićni duh ima pravo značenje - poručuju iz te udruge i dodaju kako se nadaju da će mnogi doći i kupiti neku sitnicu te tako pomoći njihovi čupavim štićenicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:55