MOČVARA

Udruga Merida poziva na još jedan dobrotvorni sajam na kojem prikupljaju sredstva za životinje

Bit će, najavili su, veći bogatiji od onih koji su održani u zimu te na proljeće, jer će se na njemu okupiti veći broj izlagača

Ilustracija

 Noah Clayton/Tetra Images/Profimedia

Iz udruge Merida najavili su kako će se ljetno izdanje njihova sajma održati u nedjelju, 2. srpnja od 10 do 17 sati u zagrebačkom Klubu Močvara. Bit će, najavili su, veći bogatiji od njihovih sajmova koji su održani u zimu te na proljeće, jer će se na njemu okupiti veći broj izlagača.

- Najoriginalniji merch i unikatne poklone svake vrste naći ćete na jednom mjestu samo taj dan – ne budite panjevi i nemojte ostati doma na taj prekrasan dan. Povedite svoje pse, mace, najdraže vam ljude, sve koje poželite. Dođite nam i podržite veliku kreativnu energiju - poručili su iz udruge, čije se volonterke nadaju kako će doći svi oni koji godinama podržavaju njihov rad, ali i općenito svi oni koji vole životinje i voljeli bi im na neki način pomoći.

Sajmovi ove vrste jedan su od načina na koji članovi udruge Merida financiraju rad udruge. Riječ je o udruzi za pomoć i unaprjeđenje života životinja, koja se od svog osnutka 2016 godine bavi udomljavanjem i educiranjem javnosti o psima, mačkama, kunićima i zamorcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 05:39