SKUPLJAJU DONACIJE

Ukrajinska udruga brine se o napuštenim psima i mačkama na prvoj crti bojišnice, evo kako im možete pomoći

Potrebna im je hrana za pse i mačke (suhe i konzervirane), a dobrodošle su i ampule protiv nametnika, poslastice i slično

Pas na ulici u Ukrajini

 Nina Liashonok/Zuma Press/Profimedia/Nina Liashonok/zuma Press/profimedia

Hrvatska nevladina udruga za promicanje prava životinja i zaštitu životinja te veganstva i ekološkog načina života, Prijatelji životinja, objavila je apel kako bi se pomoglo ratom zahvaćenoj Ukrajini. Njihovo priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Na zamolbu ukrajinske Udruge za zaštitu životinja Selidovo, hrvatska udruga DOBRO DOBRIM prikuplja hranu za napuštene pse i mačke. I mi se pridružujemo pozivu u pomoć!

Selidovo je na bojišnici zbog čega su životinje koje ondje žive ugrožene. Udruga se prije rata brinula o napuštenim mačkama, a sad su se napuštenim macama pridružili i psi koji su ostali bez svojih ljudi i domova. Procjena je da je takvih životinja 400-tinjak.

Hitno je potrebna donacija hrane za pse i mačke (suhe i konzervirane), a dobrodošle su i ampule protiv nametnika, poslastice i slično.

Za dogovor o predaji hrane u Zagrebu možete kontaktirati volontere udruge DOBRO DOBRIM putem Facebook Messengera ili e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:22