BLUE CROSS

Utočište moli pomoć: ‘Naša Rozika nije dobro, skupljamo novac da je odvedemo na pregled‘

Ranije rentgenske snimke, koje imaju od njene prošle ozljede, nisu pokazivale nikakve lomove

Svinja Rozika voli sve životinje

 Utočište Blue Cross

Volonterke utočišta Plavi križ objavile su apel: sakupljaju novac za pomoć njihovoj svinji Roziki koja teško hoda. Najprije je, prije nekoliko mjeseci ozlijedila prednju nogu, a sada ima problem i sa zadnjima. Ranije rentgenske snimke, koje imaju od njene prošle ozljede, nisu pokazivale nikakve lomove, pa se boje da to nije artritis. Taj je problem imao i Sausage, njen prijatelj prasac iz istog utočišta, koji više nije živ.

- Ići će na pregled na fakultet s obzirom na to da oni jedini imaju bar nekog iskustva, a onda ovisno o nalazima na daljnje pretrage. Trebamo kupiti i medicinska nosila, obzirom da smo je zadnji put jedva prenijele uz pomoć tački, no to je i nezgrapno za nju i fizički izazovno za nas, a sad ćemo morati to obaviti u više navrata

Troškovi samo za ove prve pretrage i nosila će nam biti ogromni, a još ni ne znamo koje će se sve dodatne pretrage morati obavljati Trenutno brinemo o još preko 70 životinja koje isto imaju svoje potrebe i troškove. Ako nam ikako možete pomoći da pomognemo princezi, bit ćemo od srca zahvalni - stoji u njihovom apelu.

Donacije možete uplatiti putem IBAN-a HR6025000091101016783 (primatelj: Udruga plavi križ) ili putem paypala: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image

Svinja Rozika voli sve životinje

Utočište Blue Cross
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:04