MONSTRUOZNO

Užas u Dalmaciji: Muškarac na psa pucao iz sačmarice i tijelo bacio na stijene

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu, a za ovakvo djelo predviđena je i zatvorska kazna

Engleski buldog

 -/Ardea/Profimedia

Muškarac je uveo psa u automobil, doveo ga do mjesta na kojem se stijene spuštaju prema moru, a onda podigao pušku i upucao ga. Potom je tijelo nesretne životinje bacio na stijene, misleći da ga nitko neće pronaći, te se vratio do automobila i odvezao.

Ta jeziva priča dogodila se u našoj zemlji, a o njoj je izvijestila dubrovačka policija. Oni su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili su utvrdili kako je 47-godišnji muškarac krajem listopada o osobnim automobilom psa pasmine engleski buldog, vlasništvo njegovog sina, odvezao do mjesta Pobrežje.

- Potom je psa izveo iz vozila i brdskom stazom odveo do osamljenog mjesta gdje ga je usmrtio puškom sačmaricom nakon čega je njegovo tijelo bacio na stijene ispod staze. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“ policija je 47-godišnjaka kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku - kažu iz policije.

Nije poznato zbog čega je muškarac ubio psa, no za ovo je kazneno djelo predviđena maksimalna zatvorska kazna od godine dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:11