JEZIVO

Vlasnici pasa, oprez! Na zapadu grada netko je bacio hrenovke punjene čavlima

Za sada je nekoliko komada mesa pronađeno na malom području, no moguće je da ih ima i u drugim dijelovima gradske četvrti

Ilustracija

 Alexei_tm/Alamy/Alamy/Profimedia

Vlasnici pasa, oprez. U zapadnom dijelu Zagreba, točnije, u stambenom naselju RIS na Vrapču netko postavlja čavle u hrenovke. Javila nam je to uznemirena čitateljica (podaci poznati redakciji) iz tog dijela grada, koji žele upozoriti sve vlasnike pasa s Vrapča da budu posebno oprezni. Za sada nam je potvrđeno samo to naselje, no moguće je kako se netko nije zaustavio samo tamo.

- Već je nekoliko vlasnika na podu pronašlo hrenovke. Naravno da su ih uzeli u ruke kako bi ih bacili u smeće, jer nitko ne želi da mu pas pojede sirovo meso na cesti. Uvijek je to sumnjivo. Kad su bolje pogledali hrenovku, vidjeli su da su unutra čavli. Dakle, netko je to namjerno napravio, kako bi ubio pse u našoj ulici - kaže nam zgrožena čitateljica.

Dodaje kako je iz razgovora s drugim vlasnicima saznala kako su komadi mesa razbacani po cijelom naselju RIS. Na ulici, u grmlju, uz kontejnere. Na svim mjestima gdje ih psi mogu pronaći. Na svu sreću, još uvijek nitko nije stradao, no to bi se lako moglo dogoditi.

- Vjerojatno bi trebali na oprezu biti svi oni koji žive na Vrapču, jer je lako moguće kako ovo nije bačeno samo kod nas. Jedino što možemo je staviti psima brnjice, jer je potrebna samo sekunda da progutaju hrenovku. Zgrožena sam, svi smo šokirani jer je ovo zločin s namjerom. Netko je odlučio poubijati sve životinje iz kvarta - kaže čitateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:18