NEPREPOZNATLJIVA

Bila je najtužniji pas u Hrvatskoj, a pogledajte je danas... Ova slatkica traži dom!

Tražimo nekoga tko ima želje, volje, strpljenja i iskustva s plahim i prestrašenim psima, poručili su iz skloništa

Lusy u rujnu prošle godine

 Sklonište za nezbrinute životinje Lič

Iz Skloništa za nezbrinute životinje Lič objavili su fotografije kujice Lusy na kojima vidimo kako je izgledala kad je tek pronađena, u rujnu prošle godine, ali i nove snimke, na kojima vidimo kako izgleda danas.

- Prva fotografija digla je na noge tisuće ljudi u Hrvatskoj. Sada s ponosom stavljamo nove fotografije i nadamo se barem približnom broju dijeljenja, poziva i poruka! Ako već niste, upoznajte Lusy, " najtužnijeg psa u Hrvatskoj". Mnogi nisu vjerovali u nas i našu brigu o psima koji se nalaze ovdje, sami procijenite jesmo li odradili dobar posao.

Lusy je konačno spremna za udomljenje. Tražimo nekoga tko ima želje, volje, strpljenja i iskustva s plahim i prestrašenim psima pošto ona još uvijek ne prilazi ljudima bez straha, no napredovala je dovoljno da ju netko odvede kući. Pretpostavljamo da ima godinu, godinu i pol, cijepljena je, sterilizirana i čipirana, zna na povodnik i puno je opuštenija nego kada je stigla kod nas. Mislimo da bi se u kućnim uvjetima brzo snašla i opustila se, društvo joj ne smeta.

Ako ste zainteresirani za Lusy ili želite više informacija nazovite nas - poručili su iz skloništa.

image

Lusy u rujnu prošle godine

Sklonište za nezbrinute životinje Lič
image

Lusy danas

Sklonište za nezbrinute životinje Lič

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:50