VELIKO SRCE

Cro Cop u još jednoj humanoj akciji: Spasio psu život, a sad mu traži savršen dom

Radi o mješancu labradora starom oko dvije godine, koji je blagog karaktera, obožava se maziti i slaže se s drugim psima
 Mirko FIlipović

Mirko Filipović poznat je, između ostalog, i po tome što uvijek pomaže životinjama. Ovog je puta pomogao da se spasi pas koji je tumarao ulicama, a svi koje je došao moliti hranu su ga tjerali. Priču o njemu su objavili članovi udruge Rocco iz Vinkovaca, a Mirko je odlučio da će on preuzeti brigu o psu.

- Do Zagreba ga je odvezao Danijel Pavić i ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujem. Smješten je u Alpha dog hotel za pse kod mog Robija Kranjčeca te smo ga idući dan odvezli na veterinarski fakultet gdje ga je naš dobri dr.Vnuk preuzeo te mu zašio rane i dao mu lijekove bez kojih bi brzo preminuo. Uglavnom, Miki je sada super, potpuno se oporavio i spreman je za svoj stalni dom - napisao je.

image

Miki u vrijeme dok je lutao ulicama

Mirko FIlipović

Dodao je kako se radi o mješancu labradora starom oko dvije godine, koji je blagog karaktera, obožava se maziti, nije agresivan i slaže se s drugim psima. Miki je i kastriran te novi vlasnik neće imati brige oko toga.

- Obzirom kakvu kalvariju je prošao zaslužuje dom iz snova gdje će biti tretiran kao kućni ljubimac.Idemo Mikiju naći pravi dom - napisao je i dodao kako se oni koji ga žele udomiti mogu javiti njemu u inbox.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:38