FARMICA

Mars voli ljude i druge pse, zna hodati na uzici i vrlo rado bi azilsku adresu zamijenio nekom drugom

On bi volio imati svoje ljude, svoj krevetić i svoju rutinu, a ne da život s dijeli s mnogim drugim psima
 Azil Farmica

On se zove Mars i uskoro će napuniti godinu dana. Ima svega 15 kilograma, kastriran je i voli druge pse. Ne samo to, nego on zna i uredno hodati na uzici uz svojeg čovjeka. Traži svoj dom i to što prije, jer mu se život u azilu nije omilio. On bi volio imati svoje ljude, svoj krevetić i svoju rutinu, a ne da život s dijeli s mnogim drugim psima.

image
Azil Farmica

Premda je zaista poseban, iz nekog nejasnog razloga se do sada nitko nije odlučio udomiti ga. Živi u utočištu Farmica kod Našica i nestrpljivo očekuje dan kada će azilu mahnuti šapom i otići u bolje sutra. Njegovi uvjeti su jednaki kao i oni za sve druge štićenike: traži dom u kojem će biti član obitelji. Čini nam se pomalo nepotrebnim napominjati, jer članovima obitelji takvo što ne radimo, ali iz Farmice kažu kako žele da se zna da se njihovi psi ne udomljavaju kako bi bili na lancima, čuvali dvorišta, spavali u kokošinjcima ili sklepanim kućicama...

Svaki od njih, pa tako i Mars, traže ugodno mjesto za život, u kojem će biti voljeni i na njih će se paziti onako kako i zaslužuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:02