JADAN

Maza je najtužniji pas na svijetu: Satima je čuvao mrtvog vlasnika i psa s kojim je živio

Trenutno se nalazi u skloništu u Dumovcu, gdje za njega kažu da je dobar i pristojan, no još uvijek u šoku

Maza

 Dumovec

- Maza nam je sinoć došao s Črnomerca. Preuzeli smo ga po nalogu policije jer mu je vlasnik preminuo. Voljeli bismo da se ovdje zadrži čim kraće jer je riječ o psu koji obožava kontakt s ljudima - objavili su u nedjelju iz zagrebačkog gradskog skloništa u Dumovcu.

Istovremeno s njihovom objavom pojavile su se informacije kako je riječ o psu čiji je vlasnik preminuo zbog tuge. Kako stoji u nizu objava koje se šire društvenim mrežama, i koje još uvijek nisu službeno potvrđene jer se tek istražuje uzrok smrti, muškarac je imao dva psa. Jedan od njih je umro, a vlasnik je od silne tuge nedugo nakon svojeg voljenog stvora i sam preminuo. Pas Maza, koji je sad u Dumovcu, ostao je uz njih dvojicu, čuvajući ih.

Ono što se sigurno zna je kako je Maza još uvijek u Dumovcu. Još uvijek se traži netko kod koga bi mogao privremeno živjeti, prije udomljenja, jer je on kućni pas i dolazak u sklonište mu je dodatni šok, nakon što je izgubio dva člana obitelji. Iz skloništa su nam potvrdili da je dobro - jede i pije normalno, no veoma je tužan i još uvijek u šoku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:40