OSIJEK

Ogi ima najljepše oči u poznatom svemiru i zato traži čovjeka koji će ga voljeti najviše na svijetu

 Malina On Wheels

Ogi je imao prilično loš život - ne znamo koliko loš, no činjenica je da svaki put kad vidi ljude - piški od straha. Znači, naša vrsta mu nije ništa dobroga donijela, no vrijeme je da se to promijeni. Smislio je Ogi u svojoj glavici da je došlo vrijeme da upozna ljude koji će prema njemu biti genijalni i koji će ga voljeti, a istovremeno će biti puni strpljenja s njim i riješiti taj problemčić sa strahom.

Ogimirović ima godinu dana, trenutno živi u jednom pansionu u Osijeku. Misli da njegovoj budućoj obitelji treba javiti i da on trenutno malo šepa - ništa puno, sredit će se to s vremenom.

Ono što još o Ogiju treba znati je da on ima jednu od važnih osobina: odan je do srži. On je te loše ljude kod kojih je bio prije, i koji su ga izbacili na cestu, mjesec dana čekao na mjestu gdje su ga ostavili. Ako je toliko količinu ljubavi imao za takve, kakva li je onda njegova ljubav kad se pokloni pravim ljudima?

Nitko ne zna, ali svi žele saznati. Potencijali udomitelji (ali i kumovi su dobro došli), mogu se javiti na Facebook ljudima koji mu pomažu da se oporavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:02