SRAMOTA

Ovo dvoje nesretnika vlasnik je nakon pet i šest godina zajedničkog života hladno vratio u azil

Zaposlenicima je pojasnio kako je ‘mentalno obolio‘ od toga što ima dva psa
 Roxica i Šipak

Svaki put kad neki vlasnik odluči vratiti psa u azil, jasno je da se ljubimac ne osjeća dobro. Izgubljen je, ne shvaća što se dogodilo, pati za čovjek koji ga je ostavio... No,. postoje situacije kad je ostavljanje čak i gore nego se na prvi pogled čini. Takva su sva ostavljanja pasa koji su s vlasnikom proveli nekoliko godina.

Jedan takav slučaj doživjeli su zaposlenici azila u Osijeku. Dva psa koja su zajedno živjela vraćena su istog dana: čovjek je jednog udomio prije pet, a drugog prije šest godina.

- Gospodin skrbnik je shvatio da je prilično ograničen u životu s dva psa, ne može gdje hoće, ne može kad hoće i tako te patnje mladih Werthera, pa je "mentalno obolio" od imanja dva psa. Jer znate, onomad kad ih je udomljavao to je valjda učinio pod prijetnjom oružjem, hm? Vratilo mu se - napisali su iz osječkog azila, koji su na svojim Facebook stranicama objavili sliku nesretnika koji su im se vratili.

Oni su Roxica i Šipak. On je udomljen 2017. a ona godinu dana kasnije. Nekoliko puta nakon udomljenja zaposlenici azila su dolazili u provjeru, da vide je li sve u redu. Bilo je. Sve dok čovjek nedavno nije nazvao zaposlenike azila da dođu po njih.

- Znači, ti psi su se tresli kao mlado šiblje na vjetru kad smo ih dovezli: pogubljeni, izgubljeni, vidiš ih da pokušavaju isprocesuirati, a lavež koji se kida iz 180 grla sigurno ne pomaže. Mislili su da ljubav čini da se ova planeta vrti. Da, dragi moji, al nismo svi na istoj planeti. Da vam samo mogu objasniti koliko mi ih je žao! Dvoje izgubljenih pogođeni najgorom kletvom na svijetu, onom u kojoj imaš pa onda nemaš, kad točno znaš i svjesna si što gubiš... - dodali su i pozvali sve one koji razmišljaju o udomljenju da pomognu ovom dvojcu.

image

VauMijau banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:57